ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Екскурзии, Почивки и Туризъм

Понеделник, 08 Октомври 2012 14:09

Обиколка из Лас Вегас

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Привлекателен и много, много раздвижен бяха първите ни впечатления от Лас Вегас.

С течение на времето можеш да се пренесеш до различни краища на света, посещавайки само отделни места от Лас Вегас. Тук може да се видят и усетят нотки от Парижката, Венецианската, Руска или римската епоха.

Човек може да прехожда във времето започвайки от египетските пирамиди, за да свърши обиколката си с ултрамодерния съвременен живот.

В Лас Вегас часовете минават мигновено бързо, защото живота и забавленията не спират дори нощем. Тогава започва нощния живот. Множество барове, казина и дискотеки работят за жадните да консумират в големи дози адреналин. 

Булевард "Лас Вегас" е оживено място по всяко време на денонощието. Големите хотели и атракциони нямат край. Тук може да се зърнат вулкани бълващи вода или огън, потъващи кораби, пеещи фонтани, имитации на статуята на свободата, Айфеловата кула, части от „Париж”, „Ню Йорк”, от хотел „Сийзар Палаз”, „Венеция”, който предлага дори разходка с гондола, из своите изкуствени канали. И всичко това е индивидуално пресъздадено от всеки един хотел.

По улиците може да си направите резервация за екскурзия с хеликоптер до Големия Каньон.

„Град на греха” е другото наименование на Лас Вегас, може би поради множеството изкушения, които предлага или може би поради нарушаване на сензорите за възприятие, не знам, но развлеченията, забавленията и всичко, до което имат възможност да се докоснат посетителите му е невероятно и неописуемо в няколко реда.

Блясък, разкош и изкушения са думите, които най-точно биха оприличили града Лас Вегас.

Възможността да попаднете на място като Лас Вегас ще е уникално и неповторимо изживяване, защото тук е неспирен купон. Атракции, забавления, луксозни молове, изложби на картини и автомобили и куп забележителности са само една хилядна от това, което крие Лас Вегас.

Прочетена 2570 пъти

Свързани статии (по етикет)

Още в тази категория: « Забавления в Лас Вегас