ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Екскурзии, Почивки и Туризъм

Понеделник, 08 Октомври 2012 14:05

Забавления в Лас Вегас

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Лас Вегас е много привлекателен град. Всичко, което се вижда и чете по медиите за Лас Вегас е само една хилядна от това, което може да опитате и видите там.

Лас Вегас е на световно ниво по известност. В него всеки навършил необходимата възраст, за да бъде признат за голям, може да разпусне, чрез различни видове забавления, множество казина, стриптийз клубове, заведения, барове, магазини.

Лас Вегас е града на звездите. Тук се срещат стилове от Елвис Пресли до Франк Синатра и Бъгси Сигел.

Лас Вегас не може да се оприличи с нито една друга дестинация, той е неподвластен, на каквито и да било сравнения и оприличения, защото е уникален по своята същност.

В невадския град се намират едни от най-големите хотели в света, внушителни по размери и капацитет.

Града предлага изобилие от работни места по множеството хотели, казина и заведения, магазини. Той е една стабилна работна борса в света.

Милиарди долари е средното изчисление оборот на казино, а залаганията са крупни. В Лас Вегас са достигнати и най-високите проценти от печалби в световен мащаб.

Града е известен с над сто хилядния брой на сключени бракове. Освен това тук може посетителите да изпитат страхотни емоции с едни от най-ужасяващите увеселителни влакчета, може да зърнете най-огромния, изкуствено направен фонтан в света, да видите най-високата стъклена статуя, лазерен лъч, който се засича чак от космоса.

Невероятни, уникални и изпълнени с много чувственост и достойни за преклонение са хилядите атракции, които предлага Лас Вегас.

Определено в град като този няма да скучаете, дори напротив – адреналина и жаждата да опитате и да видите от всичко ще расте неимоверно бързо.

Ако имате възможност да посетите Лас Вегас, то направете го. Това не е град само за младите и богатите, Лас Вегас е града на всеки търсещ забавленията и адреналина.

Прочетена 2269 пъти

Свързани статии (по етикет)